NYHEDER 2020

18.12.2020
Nellie B.M. & Lars Møller ALYST

Nellie BM og Lars Møller er en ny duo på den danske bluesscene. Det er med powerfuld og dynamisk spillestil de fortolker, de gamle blues kunstnere som Robert Johnson, Skip James og Leadbelly m.fl.
Køb billet her:
https://t-music.safeticket.dk/66102/Nellie_BM_og_Lars_Moeller_-_Stoet_Livemusik_i_Randers

Koncert med mundbind
Koncert med afstand
Koncert på stolerækker
Koncerten slutter kl.22:00

12.12.2020
Franks Fabrik i t-music/Remisen AFLYST

Franks Fabrik er blevet inviteret ned på Remisen. Lørdag d. 12 december kl 15.00 åbner Frank Lundum/Fado Bastardo dørene til FRANKS FABRIK på Remisen.Siden 1984 har Frank Lundum/Fado Bastardo arbejdet for Franks Fabrik. Nat efter nat har Frank komponeret kreationer i laboratoriet, som nogen ynder at kalde værkstedet: der hvor ideerne bliver undfanget, og blodet og ånden smelter sammen. Gipsie Fado hedder musikstilen, som har sit udgangspunkt i Lundum; en ældgammel angolansk musik/dans, der handler om at synge sjælen ud. Det er ren forryktisme og fantasme. Historier bliver fortalt og emotionerne bobler over. Nogle gange spiller Frank alene, andre gange spiller han sammen med musikere fra de forskellige bands han har arbejdet sammen med, så som; Frankie & the Light Gipsies, PRONTO og Frank Rubino. Hvem der kommer og hvornår på Remisen lørdag eftermiddag d. 12 december vides ikke. Men rygtet går at nogle af sigøjnerne kommer, da Frankie & the Light Gipsies har en ny plade på vej, men der kan også komme andre. Det eneste der er sikkert,er at Frank Lundum/Fado Bastardo kommer og åbner Franks Fabrik, og der bliver spillet Gipsie Fado og Lundum.
Køb billet her:
https://t-music.safeticket.dk/66281/Franks_Fabrik_-_t-music_Remisen_-_Stoet_Livemusik_i_Randers

Alle Covid-19 regler overholdes
Koncert med mundbind
Koncert med afstand
Koncert på stolerækker

05.12.2020
Van Ness i t-music/Remisen

Van Ness spille East Coast-inspireret blues, krydret med soul og rock.Koncert med det lokale band Van Ness, der spiller soulblues med et stænk af rock. Deres musikalske udgangspunkt er East Coast-inspireret blues, hvilket vil sige, at de krydrer funky blues med soul og rock. Van Ness består af Klaus Engelbreth, Jørn Gammelby, Kasper Schou, Morten Bering og Thomas Ingemann.
Køb billet her:
https://t-music.safeticket.dk/…/Van_Ness_i_t-music…

Alle Covid-19 regler overholdes
Koncert med mundbind
Koncert med afstand
Koncert på stolerækker
Koncerten slutter kl.22:00

27.11.2020
The Downshifters i t-music/Remisen

The Downshifters har den tilgang til blues- og rootsmusik, at det gør livet meget bedre. Derfor har de 2 tidligere medlemmer af “The Cornfeds” , – Sune Bjerre og Kasper Bjerre valgt at fortsætte med at spille blues- og rootsmusik som duo.
Køb billet her:
https://t-music.safeticket.dk/…/The_Downschifters_i_t…

Alle Covid-19 regler overholdes
Koncert med mundbind
Koncert med afstand
Koncert på stolerækker
Koncerten slutter kl.22:00 

13.11.2020
Johnny Cash Band i t-music/Remisen
UDSOLGT

Johnny Cash Band er dannet i 2010 som en hyldest og tribut til legenden Johnny Cash. Bandet præsenterer da også de mest kendte sange af Johnny Cash indspillet i 50erne og 60erne, og helt op til de sidste indspilninger umiddelbart før sin død i 2003.

Det hele bliver krydret med små anekdoter om de enkelte sange og der tages afsæt i de originale versioner af Johnny Cash-sangene og i de livsbekræftende toner og tekster, som udfolder sig i Johnny Cash’s musikunivers. Bandet forsøger også at give numrene sit helt eget udtryk og fornyr løbende repertoiret, så publikum får nye oplevelser med hver gang.

Siden opstarten har Johnny Cash Band optrådt på forskellige musikfestivaller, byfester og spillesteder i Danmark.