NYHEDER


NYHEDER 01.02.2021

NYT FRA BESTYRELSEN

Vi måtte med stor beklagelse aflyse vores 2 sidste arrangementer i 2020 med Nellie BM & Lars Møller, samt Frank Lundum/Franks Fabrik. Vi håber på i forbindelse med genåbningen, forhåbentlig i maj/juni 2021, at kunne aftale et nyt arrangement med begge bands….

MUSIKPROGRAM 2020

AFLYST

Nellie BM og Lars Møller er en fantastisk duo på den danske bluesscene. Det er med powerfuld og dynamisk spillestil de fortolker, de gamle blues kunstnere som Robert Johnson, Skip James og Leadbelly m.fl. Nellie har en powerfuld tilgang til blues musikken og man oplever virkelig, at han tidligere har spillet elektrisk guitar i forskellige power blues og rock konstellationer, som alle har spillet rundt om i DK og Europa.

AFLYST

En lørdag eftermiddag med musikeren Frank Lundum og det fantastiske musikalske bagkatalog fra Franks Fabrik, Frankie and The Light Gipsies, sigøjnerorkestret Frank Rubino, Pronto og de venner han har delt sin musik og tid med….

Van Ness er til den rockede side med fokus på de flerstemmige vokalarrangementer og de iørefaldende melodier. Catchy Bluesrock!
Van Ness har rødderne er solidt plantet i bluesuniverset, men rækker langt ud over en standard “12-takters”! 
Band medlemmer:
– Klaus Fich Engelbreth – Voc/Guitar
– Jørn Gammelby – Guitar/Kor
– Kasper Nørgaard Schou – Keys/Kor
– Morten Bering – Bas/Kor
– Thomas Ingemann – Trommer

Duoen The Downshifters spiller Blues- og rootsmusik, hvor repertoiret hovedsageligt består af egne numre krydret med klassiske bluessange fra omkring 1920-1950. The Downshifters udspringer af det legendariske blues Band The Cornfeds.
Band medlemmer:
Sune Bjerre Guitar/Mundharpe/Vokal
Kasper Bjerre
Bas/Trommer/kuffert/kor

Johnny Cash band er dannet som en hyldest og “tribute” til legenden Johnny Cash og består af:
Ivan Bach – Guitar/Vokal
Preben Dybsdal – Guitar
Per Arlyng – Bas
Tommy Kragelund – trommer
Johnny Cash Band spiller hovedsageligt de mest kendte Johnny Cash sange fra 50´erne og 60´erne.Vi tager således et afsæt i de originale versioner af Johnny Cash sangene og de livsbekræftende toner og tekster, som udfolder sig i Johnny Cash´s musikunivers.