NYHEDER

  • OM MUSIFORENINGEN T-MUSIC - J.V. MARTINS PLADS 3 - 8900 RANDERS

NYHEDER

Steve Hill er en ambitiøs og hæsblæsende kraft at regne med på den canadiske og international blues-rock scene. Gennem det faktum, at han har vundet en Juno-pris, spillet koncerter med Kent Nagano og Montreal Symfonisk Orkester, vundet nok Blues-priser til at fylde et badekar.
Når det kommer til One Man Band, har guitaristen og den ekstraordinære sanger Steve Hill ingen grænser. Alt er tilladt. Han er den sande eksponent for et The One Man Blues Rock Band.Steve Hill optræder stående, mens han synger og spiller guitar, hans fødder spiller stortromme, lilletromme og med en trommestik smeltet sammen med hovedet på sin trofaste guitar for at ramme hi-hat og bækkener!En guitar stylist med et bredt musikalsk ordforråd, han har udført over 2.500 koncerter i mange konfigurationer. I de sidste 8 år har han turneret meget i hele Canada og Europa til støtte for sin kritikerroste Solo Recordings albums trilogi og One Man Band Show. Steve fik sin start som en 18-årig sideman i 1993 og udgav sit første album i 1997. Siden da har han delt scenen med mange af sine helte, som Ray Charles, B.B. King og ZZ Top, for at nævne nogle få, og har spillet på nogle af Canadas største musikfestivaler. Med 11 albums med originale sange til sit navn, har han udforsket alt fra Rock, Country, Funk, og alle former for musik, samtidig med at fusionere det hele med sin første kærlighed, Blues. 

Køb billet her: http://t-music.safeticket.dk/79418/Steve_Hill_CAN_European_Tour_2022_-_-_The_One_Man_Blues_Rock_Band_

Sound of Mojo er et bluesrock band, med meget erfarne musikere der har deres musikalske rødder, solidt plantet i et stilsikkert og varieret repertoire inden for rock og blues.
Sound of Mojo er sammensat af erfarne og dygtige musikere på henholdsvis tangenter, bas, guitar piano/orgel, og trommer. Bandet er kendetegnet ved en stor musikalitet, og boltre sig ubesværet med stort overskud og spilleglæde, når blues og rock klassikere bliver taget under kærlig behandling. 
Sound of Mojo henter inspiration fra kunstnere som bl.a. Eric Clapton, Coco Montoya, The Allman Brothers, Joe Bonamassa, Albert Collins, Joe Cocker, Stevie Ray Vaughan, Robben Ford mf.  

Kent Storgaard/Guitar
John Møller/Piano/Orgel
Per Vatne/Trommer
Henrik Bille/Bas/Vokal

Køb billet her: http://t-music.safeticket.dk/78103/SOUND_OF_MOJO

Jeberg/Andersen har en lang karriere fra bl.a.: 

Efter cirka 30 år, er de nu på scenen igen med udelukkende egne tekster og kompositioner.

Red Spots, Nippy, Randers Rockfabrik, Clue, Extern, Teatergruppen Mariehønen, In´situ Danseteater, Randers Vinterrevy, Rander Daghøjskole, Randers Produktionshøjskole, ID-Xpress, Kulturkælderen, Underværket mm.

http://t-music.safeticket.dk/75859/Jeberg_Andersen

Kom og Vær med til Johnny Cash – 90 års mindekoncert. Johnny Cash Band har fornøjelsen af at invitere jer alle til mindekoncert lørdag d. 26. februar 2022 på Remisen i Randers. Præcis på denne dag blev Johnny Cash født i 1932 i Kingsland. Så 2022 er året, hvor Johnny ville være blevet 90 år og det vil vi gerne markere.Vi fejrer det med en koncert, hvor vi følger hele Johnny Cash´ karriere og musikunivers helt fra de første singler ”Hey Porter” og ”Cry Cry Cry” begge udgivet i 1955 og helt frem de ikoniske indspilninger i American Recordings pladerne. Vi spiller således en række af de allermest kendte og klassiske Johnny Cash sange og vi gør også plads til helt nye numre, som vi ikke tidligere er optrådt med.Billetter kan købes på Billetto: https://billetto.dk/…/johnny-cash-90-ars-mindekoncert…

NYT FRA BESTYRELSEN

Vi måtte med stor beklagelse aflyse vores 2 sidste arrangementer i 2020 med Nellie BM & Lars Møller, samt Frank Lundum/Franks Fabrik. Vi håber på i forbindelse med genåbningen, forhåbentlig i maj/juni 2021, at kunne aftale et nyt arrangement med begge bands….

MUSIKPROGRAM 2020

AFLYST

Nellie BM og Lars Møller er en fantastisk duo på den danske bluesscene. Det er med powerfuld og dynamisk spillestil de fortolker, de gamle blues kunstnere som Robert Johnson, Skip James og Leadbelly m.fl. Nellie har en powerfuld tilgang til blues musikken og man oplever virkelig, at han tidligere har spillet elektrisk guitar i forskellige power blues og rock konstellationer, som alle har spillet rundt om i DK og Europa. (Aflyst-Covid 19)

AFLYST

En lørdag eftermiddag med musikeren Frank Lundum og det fantastiske musikalske bagkatalog fra Franks Fabrik, Frankie and The Light Gipsies, sigøjnerorkestret Frank Rubino, Pronto og de venner han har delt sin musik og tid med….(Aflyst Covid 19)

Van Ness er til den rockede side med fokus på de flerstemmige vokalarrangementer og de iørefaldende melodier. Catchy Bluesrock!
Van Ness har rødderne er solidt plantet i bluesuniverset, men rækker langt ud over en standard “12-takters”! 
Band medlemmer:
– Klaus Fich Engelbreth – Voc/Guitar
– Jørn Gammelby – Guitar/Kor
– Kasper Nørgaard Schou – Keys/Kor
– Morten Bering – Bas/Kor
– Thomas Ingemann – Trommer

Duoen The Downshifters spiller Blues- og rootsmusik, hvor repertoiret hovedsageligt består af egne numre krydret med klassiske bluessange fra omkring 1920-1950. The Downshifters udspringer af det legendariske blues Band The Cornfeds.
Band medlemmer:
Sune Bjerre Guitar/Mundharpe/Vokal
Kasper Bjerre
Bas/Trommer/kuffert/kor

Johnny Cash band er dannet som en hyldest og “tribute” til legenden Johnny Cash og består af:
Ivan Bach – Guitar/Vokal
Preben Dybsdal – Guitar
Per Arlyng – Bas
Tommy Kragelund – trommer
Johnny Cash Band spiller hovedsageligt de mest kendte Johnny Cash sange fra 50´erne og 60´erne.Vi tager således et afsæt i de originale versioner af Johnny Cash sangene og de livsbekræftende toner og tekster, som udfolder sig i Johnny Cash´s musikunivers.

2014 JamSession © All rights reserved.