NYHEDER

Fredag den 18 Oktober Kl. 19:30
Køb Billet Her!

2019-07-23_0840

Lørdag den 2 November
Køb Billet Her!
Johny Cash Band

Fredag den 26 april kl. 20:00 i t-music

Erling Rask Trio

Erling Rask er en ægte singer og songwriter der laver sine egne tekster og melodier.
Den jyske blues-poet har efterhånden taget et par ture rundt i livets svingdør, men musikken har altid været troubadour tænksom bluesrock. Han er en ironisk, – men kærlig portrættør. Hans skæve synsvinkler og ordspil i sangene fortæller om små glimt i hverdagen på godt og ondt. Det er efterhånden blevet til mange sange og CD udgivelser, hvoraf flere har ligget nr. 1 på diverse hitlister.

Det hele startede med Erling Rask Band, hvor Henrik Koitszch var leadguitarist.
Henrik havde forinden været på Europaturne med det amerikanske band Womack and Womack, så det var et scoop for Erling at få Henrik med. Det blev til mange jobs på festivaler og større spillesteder. Nu har Erling og Henrik fundet sammen igen og med på trommer er Henrik Hansen, en erfaren trommeslager, der har spillet med i mange sammenhænge.

Med trioen får Erlings sange et intimt og tilbagelænet udtryk med et tvist af
humor, seriøsitet og stof til eftertanke. Publikum får en indre film på nethinden af de små finurlige historier, der springer ud af teksterne og med Henrik Koitszch`s farverige guitarspil, og Henrik Hansen på trommer bliver Erling`s tekstunivers til en musikalsk oplevelse.
Billet pris kr. 100,00 på døren Bestilling remisen.tmusic@randers.dk

 Fredag den 9. november kl. 20:00 i  t-music

Coffee & Cake 2

Tilbage I 1980-erne havde Randers-bandet Iron Street Blues Bands øvelokale i Jernbanegade (heraf navnet). Claus, Poul og Tommy var blandt medlemmerne, og efter at bandet havde ligget stille i længere tid, opstod lysten til en gendannelse, og det blev så realitet i 2010. Efterfølgende har der været et par udskiftninger i besætningen, det nuværende hold har spillet sammen siden 2013. Alle medlemmer har stor erfaring fra andre band-sammenhænge: Honky, Zena, Johnny Cash-band, Bamses Venner m.fl.

Det ville i dag være misvisende genbruge navnet Iron street Blues Band, da repertoiret spænder langt bredere. Jazz, rock, blues, country, pop, mange genrer er repræsenteret. Et andet navn til bandet var altså påkrævet. Det faste kaffe/kage-indslag på de ugentlige øveaftener gav inspiration til det nye navn C’n’C (Coffee and Cake).

Fælles for alle i bandet er spilleglæden og lysten til at arbejde med forskellige genrer, deraf Download “KS Randers” Appen og følg med i t-music`s arrangementer, der påbegyndes i efteråret 2018!

13 oktober 2018
Disse 4 kompetente, engagerede og erfaringstunge herrer udgør musikforeningen t-music`s bestyrelse (Remisen), som netop idag har afholdt deres årlige FROKOST- & visionstræf!

Bestyrelsen er bekendt med Remisens udlejningssituation og har forståelse for, at det er blevet vanskeligere for t-music at booke lokaler, hvilket også har haft indflydelse på de “få” arrangementer i 2017-2018!
Bestyrelsen har imidlertid fundet frem til nogle “tillempede visioner” for de næste 2 års planlægning.

– Vi har erkendt af bluesmusikken i den grad er dækket af Randers City Blues Festival, Bluesnight og Tante Olga, – så vi ændre lidt på vores profil mere mod Folk & Rock m.m.

– Vi forestiller os et årligt forårsarrangement i april måned i Remisen, der i den grad forhåbentligt vil kunne favne Tøjhushavens beboeres behov for at kun slå sig lidt løs , – væk fra hverdagens rutiner.

– Vi kunne godt tænke os at lave nogle kombine-rede foredrags/musik arrangementer på hverdage, der måske også kunne være med til at give Tøjhushavens Beboere en oplevelse af kulturel karakter.
– Vi er helt åben overfor gode forslag fra kvarteres beboere, hvis disse tanker deles af andre.

Dette var blot et lille indblik i en række af de kreative og innovative tanker, der fortløbende kom til udtryk under bestyrelses årlige møde! En stor tak til Jan Hartvigs fremragende FROKOSTBORD med tilhørende ÅRGANGSØL.

Det forpligter at være beboer i Tøjhuskvarteret!
En beboer er ikke,
– hvad hun/han besidder eller ejer!
– hvad hun/han siger eller proklamere!
– men hvad hun/han gør eller skaber for kvarteret!

Med venlig hIlsen
Allan Poppe – Jan Hartvig -Steen Kristiansen – Jørn Bjerre

Billedet indeholder sandsynligvis: 4 personer, folk, der står og indendørs
 
 
KULTURELT SAMVIRKES APP

November 29.2016

plakat-stor

_mg_1614-2

Oktober 31.2016

img_0638

Danish Blues Challenge 2016 løb af stablen for sjette gang lørdag den 29. oktober, og blev afholdt af B’ Sharp, Silkeborg Rhythm ’n’ Blues Association, i samarbejde med Jysk Blues Netværk.

Det velbesøgte og vellykkede arrangement fandt sted i Kedelhuset, Papirfabrikken, i Silkeborg.

Årets vindernavn blev The Cornfeds.

Et enigt dommerpanels begrundelse for at lade vindervalget falde på The Cornfeds var:

”Orkesteret viser originalitet og spilleglæde og har stor respekt for blues-rødderne. The Cornfeds befinder sig på et klart professionelt niveau, og det har blandt andet været en fornøjelse at opleve en samlende trommeslager i front. The Cornfeds spiller med et fedt, svampet og unikt groove, som nok skal bringe dem videre i karrieren, og vi er sikre på, at dette fine band vil kunne repræsentere Danmark ved European Blues Challenge 2017.”

Møblomania Blues Award

Vinder man Danish Blues Challenge, bliver man også tildelt Møblomania Blues Award, der er en kontant præmie på 5.000 kr. Desuden får man en kunstgenstand udført af den lokale keramiker Henriette Duckert. Og så får man naturligvis et vinderdiplom.

Sidst, men absolut ikke mindst, kvalificerer man sig til at konkurrere med blues-kunstnere fra ca. 20 forskellige europæiske lande ved European Blues Challenge.

Således også dette års vindernavn, The Cornfeds, der skal forsvare de danske farver ved European Blues Challenge næste år. Samme bliver afviklet til april 2017, og kommer til at foregå i Horsens, hvor Blues Kartellet er primus motor, og Jysk Blues Netværk kollaborerer.

Læs anmeldelsen af deres CD Her

Oktober 24.2016

image

Oktober 5.10.2016

The Cornfeds i t-music, remisen torsdag den 13 oktober kl. 20:00
Billetter kr. 50.00 kr

The Cornfeds har med deres debut-CD for alvor markeret sig i toppen af dansk blues. Den 28 september konkurrerede bandet mod fem andre nominerede til en Danish Music Award 2016 i København for årets bedste blues CD udgivelse, hvor de måtte se sig slået af Big Creek Slim.

Det er gået stærkt for The Cornfeds siden de i juni udgav deres første CD, der bærer gruppens navn. For forsanger og sangskriver Sune Bjerre var det at blive nomineret en ære i sig selv: ”Vi var underdogs og outsidere, så vi tog til København for at få en stor oplevelse” siger han. ”Vi var oppe imod nogle af Danmarks bedste og mest etablerede bluesmusikere, og det er stort i sig selv. Det kunne havde være sjovt, hvis vi havde vundet, men det var i bund og grund slet ikke det, det handlede om. Vi følte faktisk allerede, at vi havde vundet.”

Udover Danish Music Awards Blues er The Cornfeds blevet udtaget til at kæmpe mod to andre danske bands i Danish Blues Challenge i Silkeborg d. 29. oktober.

Om the Cornfeds
The Cornfeds er et semiakustisk blues- og rootsband fra det Østjyske Delta, der nærer stor kærlighed til 30’erne og 40’ernes amerikanske bluesmusik. Med inspiration i denne periode og i deres egen skandinaviske baggrund, består bandets debut-CD af originale sange, som de blander med klassikere fra perioden.
Bandet består af fire drevne musikere:
Sune Bjerre – sang, mundharpe, reso guitar, banjo Jostein Burmann – hollowbody guitar
Kasper Bjerre – hollowbody bas, kor
Jakob Kjærlund – vaskebræt, trommer, spand, kop

Oktober 01.2016

Arrangementet med Nosey Joe & The Gigoloes den 29.10 må vi desværre aflyse, på grund af  guitarist Lars Karmak`s  diskusprolaps. De der har købt billetter via billetto, vil få deres køb refunderet. Vi forsøger igen med et nyt arrangement til foråret 2017.

2016-10-05_0955

Nosey Joe & Gigoloes

29.10.2016 kl. 21:00 Kom og fornøj jer med primitive aberytmer og forbudte trin til autentisk Swing/Boogie Woogie/Rhytm’n’Blues/Rock’n’Roll med Nosey Joe & The Gigoloes

Stort repertoire af klassikere som ” I’m just a Gigolo, Mack the Knife” , Brian Setzer-fortolkninger af ”Nosey Joe” and ”Jump, Jive and Wail” – lidt B.B.King, Blues Brothers og lidt Robben Ford.

2016-07-05_0922-kopi

NOSEY JOE & THE GIGOLOES  er et  band, bestående af erfarne musikere fortrinsvis fra Randers-området.

Bandmedlemmer:
Sune Mauricio – Lars Karmark – Poul Lund – Sven Foged – Lars Bertelsen – Svend Midtgaard – Thomas Ingemann

Billetpris kr. 100,00

https://billetto.dk/da/nosey-joe-the-gigoloes

September 24.2016

Torsdag den 22 september blev foreningen Randers City Blues stiftet i Beboer- & aktivitetshuset Remisen i Randers.

2016-10-31_1153

Der var mødt 28 interesserede, deltagende og aktive mennesker frem, der i den grad bidrog med indlæg og kommentarer til stifternes oplæg omhandlende forretningsplan, vedtægter og forretningorden m.m. for foreningen.

På foranledning af foreningens stiftere, Jørgen Holmegaard/Turbinen-Leif Bressum/Tante Olga-Chirstian Borg/Bluesnight-Jørn Bjerre/t-music blev følgende 3 kandidater foreslået til foreningens 7 mands bestyrelse. Sean Boisen (Boisen Bolig), Kurt Helge Andersen (KhKommunikation), Tonny Harvej (NDREVIMIDT). Alle 3 blev valgt.

Den nyvalgte bestyrelse ser frem til et spændende og arbejdsrigt år i forbindelse med foreningens etablering af Randers City Blues Festival den 30.6-2.7.2017.

Kommende medlemmer og frivillige vil kunne tilmelde sig på vores hjemmeside www.randers-cityblues.dk , hvor man også vil kunne hente mere information om foreningen.

FREDAG DEN 10.06.16